keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

Jégszínház - a közös bemutatkozás lehetősége

Egyesületünk 2009 nyarától jégszínházi produkciókkal bővítette tevékenységét. Az alapötletet az olaszországi Canazei-ben 2009 április elején megrendezett csoportos interpretatív versenyszámban elért első helyezésünk adta, ahol egyesületünk 12 fővel versenyzett. Ezt tovább gondolva jutottunk el a jégszínházi produkciók megtervezéséig és megvalósításáig.

Célunk az volt, hogy a különböző technikai tudású korcsolyázóknak (gyerekeknek és felnőtteknek) mint a klub tagjainak, együttes fellépési lehetőséget biztosítsunk. Ezzel példát adva a rekreatív értékű műkorcsolyázásra és a klubszellem kialakítására.

2009. december 5-én és 6-án a Miskolci Jégcsarnokban bemutatott Jégrőlpattant Hófehérke című karácsonyi mesejátékunk nagy közönségsikernek örvendett.

Terveink között nemcsak a Jégrőlpattant Hófehérke újabb miskolci, valamint más helyszíneken való bemutatása, hanem újabb jégszínházi produkciók létrehozása is szerepel. Egyesületi tagjaink, korcsolyázóink lelkes és felkészült közreműködése mellett ebben a munkában számíthatunk a Miskolci Nemzeti Színházzal kialakított együttműködésünkre, az ő szakmai támogatásukra is.

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin