keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

Képzésünket a kanadai módszerre alapozzuk

Korcsolyaiskolai rendszerünket a több mint 25 év műkorcsolya edzői gyakorlatra építve és a „kanadai oktatási módszerre” alapozva alkottuk meg. Öt év tapasztalata alapján igazolódott, hogy ez hatékonyan segíti a gyermekek és a felnőttek gyors fejlődését; támogatást ad a különböző technikai szintű csoportokban való összehangolt edzésmunkához, a tanulók képesség szerinti továbblépéséhez; nem utolsósorban pedig lehetővé teszi az új jelentkezőknek a rendszerbe való folyamatos, bármely időpontban, bármely, nekik megfelelő szinten való belépését is.

Bővebben: Képzésünket a kanadai módszerre alapozzuk

Rekreációs műkorcsolyázás - és jégszínház

A rekreációs célú műkorcsolyázás elsősorban az egészség megőrzése érdekében végzett rendszeres sporttevékenység, melyet bármely korban el lehet kezdeni és abbahagyása csak a fizikai, szellemi állapottól függhet. Ez egyben azt is jelenti, hogy lehetőség nyílhat az adott teljesítményekhez igazított követelményszintű versenyeken való részvételre.

Bővebben: Rekreációs műkorcsolyázás - és jégszínház

Edzőtáborozás

Az egyesület évente legalább egy 10 napos nyári miskolci edzőtábort szervez. Ezeket az edzőtáborokat általában augusztus hónap folyamán, a Miskolci Jégcsarnok nyári üzemeltetési szünetét követő megnyítása után tartjuk meg.

Bővebben: Edzőtáborozás

Versenyzés, versenyszervezés

Egyesületünk fontos feladatának tekinti, hogy folyamatosan lehetőséget biztosítson tagjai számára tudásuk bemutatására és megmérettetésére – aminek legjobb színtere a verseny. Rendszeresen részt veszünk ISU szintű, valamint rekreációs kategóriákban meghirdetett hazai és nemzetközi versenyeken, sőt, a Havasszépe SE és Jégszínház maga is rendez versenyeket: a Kelet-Magyarország Kupa és az Avas Kupa egyre rangosabb műkorcsolya-seregszemlének számít.

Bővebben: Versenyzés, versenyszervezés

Egyéb programjaink

Hagyományosan évente két olyan programot is szervez a Havasszépe SE és Jégszínház, amely se nem verseny, se nem jégszínházi produkció – mégis szervesen illeszkedik abba a koncepcióba, aminek lényege: minél több gyerekkel szerettessük meg a korcsolyázást, a sportolást.

Bővebben: Egyéb programjaink

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin