keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

Az egyesület

A Havasszépe SE és Jégszínház elődje, a Miskolci Honvéd Műkorcsolya szakosztálya 2002 áprilisától működik. Megalakulásunkkor egyaránt célul tűztük ki a versenysport vidéki utánpótlásnevelését és a miskolci és környékbeli települések gyermekeinek rendszeres, kulturált téli sportolási lehetőségének megteremtését. 2009 nyarától kezdődően Havasszépe SE néven a jégszínházi produkciókkal bővítettük tevékenységünket.

Bővebben: Az egyesület

Hazai és külföldi partnereink

Partnereinkkel nagyon fontosnak tartjuk a jó kapcsolat fenntartását, hiszen ők azok, akik versenyeinken újra és újra résztvesznek és jó hírünket viszik a nagyvilágba. Esetenként az általuk szervezett versenyeikre is visszahívnak, így módunkban áll megismerni városaikat, környezetüket, történelmüket, valamint remek lehetőség nyílik személyes baráti kapcsolatok kialakítására is.

Bővebben: Hazai és külföldi partnereink

Otthonunk – a jégcsarnok

A Miskolci Jégcsarnok 2006 tavaszán történt átadása óta rendszeres edzéseink színtere.

A fedetlen pálya hátrányait elfelejtve egy új, korszerűen felépített jégcsarnok ad otthont műkorcsolyázóinknak. Lehetőségünk van az év nagyobb részében, 9-10 hónapon keresztül edzéseket tartani és remek hangulatú nemzetközi versenyeket szervezni. Ide mindenki szívesen visszatér versenyezni, ami nem utolsó sorban a nagyszerű körülményeknek és a jól kiépített infrastrukturának is köszönhető.

További információk a Jégcsarnokról »

További cikkeink...

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin