keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

Hagyományosan évente két olyan programot is szervez a Havasszépe SE és Jégszínház, amely se nem verseny, se nem jégszínházi produkció – mégis szervesen illeszkedik abba a koncepcióba, aminek lényege: minél több gyerekkel szerettessük meg a korcsolyázást, a sportolást.

December 6. körül rendezzük meg a „Mikulás a Jégen” című nyílt napunkat. Saját edzési időnkben belépő nélkül jöhetnek a Jégcsarnokba a műkorcsolya iránt érdeklődők (gyerek és felnőttek egyaránt), és meghívjuk erre az alkalomra a Mikulást is. A gyerekek nagy örömére Mikulás bácsi ajándékokat osztogat azoknak a gyerekeknek, akik hajlandók bemutatni bármilyen korcsolyázó figurát. A jó hangulatot az ünnephez illő vidám zene adja, valamint a közkedvelt sorversenyek a jégen. A program végén mindenki boldogan, szaloncukrokkal megrakodva térhet haza.

Minden év februárjában szervezzük meg a „Farsang a jégen” című, elsősorban gyermekeknek szánt (és mindig nagyon várt!) programunkat. (képgaléria ») A farsangi hangulathoz illően, aki valamilyen jelmezben érkezik, ingyen, belépőjegy váltása nélkül léphet a jégre. A program általában műkorcsolyázóink és meghívottjaink rövid bemutatójával kezdődik, majd ezt követik a soha ki nem hagyható sorversenyek. A program fénypontja a jelmezverseny – a legsikeresebb jelmezeket viselő gyermekek vagy felnőttek értékes ajándékokhoz juthatnak. Végül tombolahúzás zárja a kedves eseményt.

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin