keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

A Havasszépe SE és Jégszínház elődje, a Miskolci Honvéd Műkorcsolya szakosztálya 2002 áprilisától működik. Megalakulásunkkor egyaránt célul tűztük ki a versenysport vidéki utánpótlásnevelését és a miskolci és környékbeli települések gyermekeinek rendszeres, kulturált téli sportolási lehetőségének megteremtését. 2009 nyarától kezdődően Havasszépe SE néven a jégszínházi produkciókkal bővítettük tevékenységünket.

Célunk az volt, hogy a különböző technikai tudású korcsolyázóknak (gyerekeknek és felnőtteknek) mint a klub tagjainak, együttes fellépési lehetőséget biztosítsunk. Ezzel példát adva a rekreatív értékű korcsolyázásra és a klubszellem kialakítására. A Nyugat-Európában ebben a sportágban már hagyományokkal rendelkező interpretatív egyéni és csoportos versenyszámhoz hasonlóan szeretnénk, ha Magyarországon is elterjedne, megvalósulna ez a fajta újszerű tevékenység.

Ennek jegyében indította el egyesületünk Magyarországon már 2007-ben a „rekreációs műkorcsolya mozgalmát”, mely egyre nagyobb érdeklődésnek örvend.

Egyesületünk létszáma kisebb-nagyobb fluktuációval 40-50 fő körül mozog, tagjaink között 4 évestől 40 évesig vannak aktívan korcsolyázók. A korcsolyaiskolánk tudásszintekhez igazodó csoportfoglalkozásait és a versenyzőink edzéseit 4 felkészült edző és egy sportoktató irányítja.

A 2009. évi legszebb eredményünk az olaszországi Canazei-ben rendezett 21. Európa Kupán a csoportos interpretatív műkorcsolya versenyszámban elért 1. helyezés volt, ahol egyesületünk 12 fővel szerepelt.

Szakmai tevékenységünket a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség is nagyra értékeli, vezetőedzőnk, Bikfalvi Tünde tevékenyen vesz részt a műkorcsolya szakbizottság munkájában.

 

az egyesület vezetősége »

edzők, oktatók »

az egyesület 2009. évi közhasznúsági jelentése »

az egyesület 2010. évi közhasznúsági jelentése »

az egyesület 2011. évi közhasznúsági jelentése »

az egyesület 2012. évi közhasznúsági jelentése »

az egyesület 2012. évi közhasznúsági jelentés melléklete »

az egyesület 2013. évi közhasznúsági jelentése »

az egyesület 2013. évi közhasznúsági jelentés melléklete »

az egyesület 2014. évi közhasznúsági jelentése »

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin