keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

kapcsolatok

jtemplate.ru - free extensions for joomla

levél az egyesületnek »


Nemzetközi versenysorozat a Havasszépe SE
közreműködésével

részletek »
eredmények (2014/15) » 
közös honlap »

A miskolci HAVASSZÉPE Sport Egyesület felvételt hirdet - a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség SPORT XXI. programjához kapcsolódó - Utánpótlás Műkorcsolyázó Nevelés Programjára, azon 2010 évben, és azután született gyerekek részére, akik szeretnek korcsolyázni, vagy szeretnének megtanulni, és nem elégednek meg a „körbe-körbe” korcsolyázással, hanem izgalmasabb „mutatványokat”, forgásokat, ugrásokat, lépéseket is szeretnének megtanulni, később, pedig versenyezni is.

A program a nyári edzőtáborral kezdődik, ahol játékos feladatokkal, fiatalos edzőgárdával igyekszünk majd megismertetni és megszerettetni a műkorcsolyát a gyerekekkel.


A Programban részt vevő gyermekek száma: min. 5 fő; max. 15 fő

A tábor 2018. augusztus 1-10-ig tart.

A tábor költségtérítése 5000 Ft/fő, amely tartalmazza a napi 2x jeges, 1x jégen kívül, 1x balett foglalkozásokat, a felügyeletet érkezéstől távozásig. A napközbeni étkezést térítés ellenében tudjuk vállalni.


A tábor után rendszeres edzéseken (heti 3 alkalom) vesznek részt a felvételt nyert korcsolyázók, a program során háromszori fejlődés felmérés, majd egyesületünkhöz versenyzőként leigazolás következik.

Jelentkezést követően rövid játékos-sportos felmérést tartunk, ahol megismerjük egymást, ennek pontos időpontjáról és helyszínéről a jelentkezést visszaigazoló emailben küldünk, várhatóan egy héten belül.

Azoknak az előjelentkezését is várjuk, aki k a táborra nem tudnak eljönni, de szeptembertől szívesen csatlakoznának a Programhoz.

Jelentkezni írásban, név és születési dátum megadásával a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímen lehetséges, érdeklődni telefonon  70/2022358-as telefonszámon lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. június 27.

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin