keresés

fontos, érdekes

jtemplate.ru - free extensions for joomla

Havasszépe SE plakát

FOLYAMATOS KORCSOLYAISKOLA MŰKÖDIK A HAVASSZÉPE SPORTEGYESÜLET EDZÉSEIN.

A kezdők oktatása minden szombat és vasárnap, míg a haladóké más beosztás szerint történik.

Időpontokról érdeklődni honlapunkon, vagy telefonon lehet.

www.havasszepe.hu  
Léránt-Molnár Anikó: 06 (20) 413-1957
Gombos Viktória: 06 (30) 928-8107

November hónapban jelentős díjkedvezmények jelentkezőinknek!

Korra, nemre tekintet nélkül várunk mindenkit, akik a korcsolya sportot, annak lehetőségeit szeretnék megismerni, rendszeres sporttevékenység mellett egyéni korcsolya sportolási, versenyzési céljaikat megvalósítani.

A műkorcsolya, azaz bármely korcsolya sportot bármely korban lehet elkezdeni vagy folytatni, fejlődni, ügyesedni, versenyezni.

A legmagasabb szintek elérésének feltétele, a minél fiatalabban való kezdés szakszerű edzői irányítás mellett.

Javasoljuk, hogy a korcsolya, műkorcsolya sport iránt érdeklődő főleg fiatal kezdők mielőbb keressék meg egyesületünket, hogy a télközepi nagy létszámú csoportokat elkerülhessék és már magasabb szintű csoportba vagy a Tehetségkutató Korcsolyaoktatási Programunkban folytathassák sporttevékenységüket.
(Részleteket és jelentkezési űrlapot ezen írott anyagunk végén találhat.)

Minden korcsolya sportnak alapját, és legmagasabb szintjeit is az egyéni műkorcsolya sportban lehet megtalálni és elsajátítani. Ha a korcsolya tudás szintjeit jól építjük fel, akkor mindenki számára meg lesz az a kilépési műkorcsolya tudásszint, amely megalapozza a rá épülő további korcsolya sport specialitásainak könnyű és gyors elsajátítását.

Egyesületünk szakmai vezetése, olyan egymásra épülő lépcsőzetes korcsolyaoktatási rendszert épített fel, azaz tudásszinteket határozott meg dokumentáltan, mely alkalmas arra, hogy elsősorban a Miskolc városunkban elérhető korcsolya sportok számára szükséges alapokat minél gyorsabb ütemben és minél hatékonyabban tudják sportolóink elsajátítani. 

Nevezetesen a Havasszépe Sportegyesületünkben a Rövidpályás Gyorskorcsolyázásra és Egyéni Műkorcsolyázásra is van folytatási lehetőség, de korcsolya iskolánk alkalmas a Szinkron műkorcsolyázás és a Jégkorongozás alapjainak is az elsajátítására.

Korcsolya iskola rendszerünk felépítése a Kanadai korcsolyaoktatási elvet követi, tartalmilag a három fő pillére, a hagyományos Német, Orosz és Olasz korcsolya, műkorcsolya oktatási technika, melyet a 30 – 40 éves műkorcsolya oktatási, edzési tapasztalattal bíró edzőink állították össze és folyamatosan korszerűsítik, mind a mai napig. Módszertani gazdag és sokrétű (műkorcsolya, szinkronkorcsolya, gyorskorcsolya) tapasztalataik biztosítják, hogy minden sportolónak egyéni problémáihoz tudnak egyedi megoldásokat javasolni.

Ennek is tudható be, hogy a Havasszépe SE sportolói egyéni szorgalmuk és tehetségük függvényében gyorsan érik el a technikai szinteket, és válnak eredményes versenyzővé, melyet az is segít, hogy 2006-tól évente két nemzetközi műkorcsolya versenyt is szervez egyesületünk.

Az elmúlt 7 év során műkorcsolyázóink 78 hazai és külföldi nemzetközi versenyen, OB-n vettek részt, melyekről összesen 165 Arany, 143 Ezüst, 87 bronz-éremmel tértek haza és 73 alkalommal voltak a korosztályi 10-40 fő közül 4.-6. helyezettek.

Rövidpályás gyorskorcsolyázóink (Short Track) szakosztálya két éve alakult meg, a Tehetségkutató ingyenes Korcsolyaoktatási programunk sikeres elvégzése után és ma már dobogós helyekkel büszkélkedhetnek.A programra való jelentkezés folyamatos és az alábbi email címen lehetséges. A kezdés időpontjáról és rendszerességéről Email válaszlevélben, illetve honlapunkon adunk tájékoztatást.

Röviden Tehetségkutató Speciális Korcsolyaoktatási Programunkról

Az idei évtől kisebb módosítást vezetünk be a Tehetségkutató Korcsolyaoktatási programunkon való részvétel vonatkozásában.

  • Csak olyan sportolni vágyókat fogadunk, akik már biztosan tudnak állni a lábukon és képesek legalább előre biztonsággal csúszni.
  • Ezt a szintet kb. egy hónap alatt el lehet érni a kezdő korcsolyaoktatási csoportunkban, vagy más hasonló korcsolyaoktatásban való részvétellel. Ezen speciális programunkba elsősorban az 5 – 10-év közöttieket várjuk.
  • Egy hónapos ingyenes oktatást kapnak azok, akik még ilyen programunkban nem vettek részt, valamint azok a kezdők, akik a mi egyesületünk kezdő csoportjában sajátították el a minimum szintet.
  • A feltételen kívül esők 50 % díjkedvezményben részesülhetnek.

A programra való jelentkezés folyamatos és az alábbi módok egyikén lehetséges:

  • a Jelentkezési Űrlapunk kitöltésével, melyet a lap alján talál meg,
  • illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött üzenettel, az alábbi adatok sorrendben történő megadásával (* kötelező adat):

(1) Sportoló neve*
(2) Sportoló betöltött életkora*
(3) Sportoló kapcsolattartó felnőtt hozzátartozójának neve*
(4) Sportoló kapcsolattartó felnőtt hozzátartozójának telefonszáma*
(5) Sportoló kapcsolattartó felnőtt hozzátartozójának email címe*
(6) A hozzátartozó egyéb kérdése, közlendője

A kezdés időpontjáról és rendszerességéről Email válaszlevélben, illetve honlapunkon adunk tájékoztatást.

Copyright © 2010 – Havasszépe SE és Jégszínház – Minden jog fenntartva – All Rights Reserved
készítette: Inform-Line Stúdió Kft.Impresszumadmin